This project is archived and is in readonly mode.

#206 ✓invalid
Waroonga

Problem with multiple images in page

Reported by Waroonga | December 5th, 2009 @ 11:54 PM

When more than 1 image (thumbnail) displayed in my page, images do not show when lightbox is used to display larger image, even though the display window resize to the correct size, but no image.
Does not work in Firefox, Netscape, Advant Browser and Google Chrome. However it works fine in IE.

See my sample at http://www.bemybuddy.net/mootest.asp

Any help appreciated.

Comments and changes to this ticket

  • Waroonga

    Waroonga December 6th, 2009 @ 12:11 AM

    • Title changed from “Pronlem with multiple images in page” to “Problem with multiple images in page”

    Sorry - It does work in Avant Browser. If I am correct, Avant Browser uses the IE engine.

  • mrrau.net

    mrrau.net December 7th, 2009 @ 04:27 PM

    Rename your images. Remove brackets from file names.
    Eventually you can correct slimbox.js code:
    I think, replacing:

    backgroundImage:"url("+o+")"
    // with
    backgroundImage:"url('"+o+"')"
    
    should help, but I've not tested it.
  • Waroonga

    Waroonga December 7th, 2009 @ 07:35 PM

    Thanks mrrau.net.

    Correcting slimbox.js as you suggested works fine.

  • Scott Kyle

    Scott Kyle January 12th, 2010 @ 06:13 AM

    • State changed from “new” to “invalid”

    Looks like it wasn't a -more problem :-)

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

The MooTools Extensions

People watching this ticket

Pages