This project is archived and is in readonly mode.

#581 ✓invalid
Lukas Schreiner

Fx.Elements in Firefox 5 does not work

Reported by Lukas Schreiner | July 1st, 2011 @ 12:46 PM

Hello Developers,

when i updated to mootools 1.3.2 and also upgraded the own scripts to it, i noticed that
the "Fx.Elements" does not work in Firefox 5.
In Firefox 4 it works.

I verified the problem on the page http://mootools.net/test/mootools-ui-runner/index.php/more/Fx/Fx.El...
And there doesn't work it too.

In Chromium and Opera it works.
In Konqueror does nothing works - but this is another topic.

OS: Gentoo,
Linux laptLukasGentoo 2.6.39-gentoo-r1 #1 SMP Sat Jun 11 14:14:32 CEST 2011 x86_64 Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz GenuineIntel GNU/Linux

Browser:
Mozilla Firefox 5

What do you need for resolving or reproduce this?

Best Regards,
Lukas

Comments and changes to this ticket

  • Arian

    Arian July 1st, 2011 @ 09:33 PM

    Seems to work for me in Firefox 5 on Ubuntu.

  • Lukas Schreiner

    Lukas Schreiner July 1st, 2011 @ 10:03 PM

    Hello,

    A team member of my project tested it on Arch Linux. It is okay there.
    And i've checked it here on Gentoo with a new package directly from mozilla page now.
    There it seems okay too.

    So it seems to be a gentoo related bug only by a patch or similiar.
    I will try to solve it with the gentoo team.

    Thank you very much.

    Best Regards,
    Lukas

  • fakedarren

    fakedarren July 16th, 2011 @ 03:15 PM

    • State changed from “new” to “invalid”

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

The MooTools Extensions

People watching this ticket

Pages